Pravá cibulačka

Na přípravu budete potřebovat:

3 velké cibule, máslo, 1 l hovězího vývaru, mouku, sůl, pepř, bobkový list, bagetu, sýr typu ementál

Postup přípravy receptu:

1) Oloupejte 3 velké cibule, pokrájejte na tenká kolečka a smažte na másle asi 10 – 15 minut.

2) Mezitím si přichystejte asi 1 litr hovězího vývaru. Až cibule chytne zlatohnědý nádech, poprašte ji moukou, zamíchejte a ještě minutu smažte.

3) Poté přilijte vývar, osolte, opepřete, přihoďte bobkový list a zamíchejte.

4) Polévku vařte asi půl hodiny na mírném ohni.

5) Zatímco se vývar vaří, připravte si bagetu – nakrájejte ji na plátky, posypte sýrem typu ementál a krátce zapečte v troubě. Před podáváním bagetu položte na polévku.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/5-nej-receptu-ktere-muzeme-udelat-s-cibuli-f1g-/dobra-chut.aspx?c=A101015_122821_dobra-chut_glu

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Seminář: Produkce ovoce a zeleniny bez reziduí pesticidů a první praktické zkušenosti z ČR (01/2020)

Česká technologická platforma pro zemědělství ve spolupráci s Farmou Bezdínek s.r.o., Zelinářskou unií Čech a Moravy z.s. a Ovocnářskou unií ČR z.s. uspořádaly v úterý 11. února 2020 … číst celé

Situační a výhledová zpráva ZELENINA 2019 (01/2020)

Na webové stránce MZe je zveřejněna aktuální Situační a výhledová zpráva ZELENINA 2019. Odkaz naleznete zde.

Informační leták k závěrečné fázi EET (12/2019)

Informace mj. pro pěstitele zeleniny k závěrečné fázi elektronické evidence tržeb

starší aktuality »

Kalendář

Únor 2020
Po Út St Čt So Ne
« Led    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2020 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66