Pravá cibulačka

Na přípravu budete potřebovat:

3 velké cibule, máslo, 1 l hovězího vývaru, mouku, sůl, pepř, bobkový list, bagetu, sýr typu ementál

Postup přípravy receptu:

1) Oloupejte 3 velké cibule, pokrájejte na tenká kolečka a smažte na másle asi 10 – 15 minut.

2) Mezitím si přichystejte asi 1 litr hovězího vývaru. Až cibule chytne zlatohnědý nádech, poprašte ji moukou, zamíchejte a ještě minutu smažte.

3) Poté přilijte vývar, osolte, opepřete, přihoďte bobkový list a zamíchejte.

4) Polévku vařte asi půl hodiny na mírném ohni.

5) Zatímco se vývar vaří, připravte si bagetu – nakrájejte ji na plátky, posypte sýrem typu ementál a krátce zapečte v troubě. Před podáváním bagetu položte na polévku.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/5-nej-receptu-ktere-muzeme-udelat-s-cibuli-f1g-/dobra-chut.aspx?c=A101015_122821_dobra-chut_glu

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

PĚSTOVÁNÍ RAJČAT A OKUREK NA FARMĚ BEZDÍNEK ZAHÁJENO. V DOLNÍ LUTYNI NA KARVINSKU VYSADILI NA 77 TISÍC ROSTLIN. (11/2018)

(ZLÍN) Už na přelomu roku budou na pultech českých prodejen a obchodních řetězců k dostání první okurky z produkce Farmy Bezdínek. V březnu 2019 se k nim … číst celé

Zelinářská hlídka míří za návštěvníky nákupních center (11/2018)

Zelinářská unie Čech a Moravy (dále jen ZUČM) míří se svojí Osvětovou kampaní na podporu konzumace lokální produkce ovoce a zeleniny mezi návštěvníky nákupních … číst celé

Pozvánka na seminář o česneku (11/2018)

Pozvánka na seminář o česneku s názvem: PROBLEMATIKA ČESKÉHO ČESNEKU: PRAXE A VÝZKUM, který se bude konat dne 27. 11. 2018 v aule VÚRV, v.v.i.

starší aktuality »

Kalendář

Prosinec 2018
Po Út St Čt So Ne
« Lis    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2018 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66