Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

ZUČM a ZELENINA S RODOKMENEM na výstavě ZEMĚ ŽIVITELKA (08/2019)

Přijeďte za námi ve dnech 22. – 27. srpna na stánek ZUČM na výstavě Země Živitelka v Českých Budějovicích.  

Zelináře trápí nebývalé množství živočišných škůdců i zničující sucho (07/2019)

Květnové ochlazení a deště sice porosty zelenin mírně přibrzdily ve vývoji, ale současně povzbudily tvorbu kořenového systému a celkovou vitalitu. Červnová horka, kroupy, přívalové … číst celé

DEN FARMÁŘSKÉ ZELENINY v Zálezlicích u Mělníka (06/2019)

Společnost HANKA MOCHOV s.r.o. si Vás dovoluje pozvat 22. června 2019 na DEN FARMÁŘSKÉ ZELENINY v Zálezlicích u Mělníka. Více informací o této příjemné … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Srpen 2019
Po Út St Čt So Ne
« Čvc    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2019 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66