Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Výsledky soutěže ZUČM- FLORA OLOMOUC, podzimní etapa (10/2019)

Košťálová zelenina: brokolice, odrůda BESTY, pěstitel ZELTR AGRO a.s. květák, odrůda FREEDOM, pěstitel AGROKOMPLEX OHŘE a.s., člen Odbytového družstva LITOZEL zelí, odrůda AMBROSIE, pěstitel … číst celé

ZELNOBRANÍ VE VIDOVĚ (09/2019)

Přijeďte 28. 9. 2019 na 15. ročník Zelnobraní ve Vidově! Čeká Vás bohatý kulturní program, spousta atrakcí pro malé i velké a hlavně speciality … číst celé

ZUČM a ZELENINA S RODOKMENEM na podzimní etapě výstavy FLORA OLOMOUC (09/2019)

Již za pár dní začínají zahradnické dožínky – podzimní FLORA OLOMOUC. Letošním tématem je ZAHRADNÍ SLAVNOST. V rámci ní můžete se ZUČM a ZELENINOU … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Říjen 2019
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2019 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66