Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Pozvánka na seminář o česneku (11/2018)

Pozvánka na seminář o česneku s názvem: PROBLEMATIKA ČESKÉHO ČESNEKU: PRAXE A VÝZKUM, který se bude konat dne 27. 11. 2018 v aule VÚRV, v.v.i.

Zelinářská hlídka míří na první stupeň základních škol (11/2018)

Zelinářská unie Čech a Moravy (dále jen ZUČM) míří se svým edukačním programem mezi děti do vybraných základních škol. Projekt plný čerstvé farmářské zeleniny … číst celé

„Nejchutnější zelenina je ta poctivá, česká,“ zaznělo u stánku Zelinářské unie Čech a Moravy na tradičním vidovském Zelnobraní, v sobotu 29. září 2018. (10/2018)

Zelinářská unie Čech a Moravy (dále jen ZUČM) rozjela zeleninovou tour s názvem „Osvětová kampaň na podporu konzumace lokální produkce v ovoci a zelenině“ s … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Listopad 2018
Po Út St Čt So Ne
« Říj    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2018 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66