Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Pozvánka na Zelinářské dny 2019 (01/2019)

Viz odkaz: https://www.zucm.cz/zelinarske-dny/

PĚSTOVÁNÍ RAJČAT A OKUREK NA FARMĚ BEZDÍNEK ZAHÁJENO. V DOLNÍ LUTYNI NA KARVINSKU VYSADILI NA 77 TISÍC ROSTLIN. (11/2018)

(ZLÍN) Už na přelomu roku budou na pultech českých prodejen a obchodních řetězců k dostání první okurky z produkce Farmy Bezdínek. V březnu 2019 se k nim … číst celé

Zelinářská hlídka míří za návštěvníky nákupních center (11/2018)

Zelinářská unie Čech a Moravy (dále jen ZUČM) míří se svojí Osvětovou kampaní na podporu konzumace lokální produkce ovoce a zeleniny mezi návštěvníky nákupních … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Leden 2019
Po Út St Čt So Ne
« Lis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2019 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66