Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

DEN FARMÁŘSKÉ ZELENINY v Zálezlicích u Mělníka (06/2019)

Společnost HANKA MOCHOV s.r.o. si Vás dovoluje pozvat 22. června 2019 na DEN FARMÁŘSKÉ ZELENINY v Zálezlicích u Mělníka. Více informací o této příjemné … číst celé

Dny českého zemědělství na FARMĚ LIČKA (06/2019)

Dovolujeme si Vám oznámit, že v sobotu 15. června 2019 Vás FARMA LIČKA zve na DNY ČESKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ. Více informací naleznete zde.

Pěstování rajčat a okurek na FARMĚ BEZDÍNEK zahájeno. (11/2018)

(ZLÍN) Už na přelomu roku budou na pultech českých prodejen a obchodních řetězců k dostání první okurky z produkce Farmy Bezdínek. V březnu 2019 se k nim … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Červen 2019
Po Út St Čt So Ne
« Lis    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2019 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66