Celerová polévka na zahřátí

Je skvělá a přitom velmi snadná.

Na přípravu budete potřebovat:

celer, sušené houby, kmín, máslo, cibuli, vývar, sůl, koření

Postup přípravy receptu:celerová polévka

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky. Sušené houby namočíme na hodinu do studené vody a poté je s kmínem podusíme na másle. Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme ji s celerem na pánvi, poté přilijeme vodu nebo vývar a počkáme, až celer změkne. Směs rozmixujeme, přidáme sušené houby a dochutíme solí a kořením.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Situační a výhledová zpráva ZELENINA 2019 (01/2020)

Na webové stránce MZe je zveřejněna aktuální Situační a výhledová zpráva ZELENINA 2019. Odkaz naleznete zde.

Informační leták k závěrečné fázi EET (12/2019)

Informace mj. pro pěstitele zeleniny k závěrečné fázi elektronické evidence tržeb

Farma BEZDÍNEK získala pro svá rajčata prestižní certifikaci BEZ PESTICIDŮ (11/2019)

Skleníky Farmy Bezdínek  prošly jako první v Česku začátkem listopadu kontrolním auditem pro technologii pěstování Bez pesticidů, který provedla mezinárodní kontrolní společnost KIWA. Farma při pěstování své … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Leden 2020
Po Út St Čt So Ne
« Pro    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2020 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66