Celerová polévka na zahřátí

Je skvělá a přitom velmi snadná.

Na přípravu budete potřebovat:

celer, sušené houby, kmín, máslo, cibuli, vývar, sůl, koření

Postup přípravy receptu:celerová polévka

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky. Sušené houby namočíme na hodinu do studené vody a poté je s kmínem podusíme na másle. Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme ji s celerem na pánvi, poté přilijeme vodu nebo vývar a počkáme, až celer změkne. Směs rozmixujeme, přidáme sušené houby a dochutíme solí a kořením.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Farma BEZDÍNEK získala pro svá rajčata prestižní certifikaci BEZ PESTICIDŮ (11/2019)

Skleníky Farmy Bezdínek  prošly jako první v Česku začátkem listopadu kontrolním auditem pro technologii pěstování Bez pesticidů, který provedla mezinárodní kontrolní společnost KIWA. Farma při pěstování své … číst celé

Zelinářské dny 2020 (11/2019)

Dovolujeme si Vás pozvat na odborný seminář ZELINÁŘSKÉ DNY 2020 který se bude konat ve dnech 27. a 28. ledna 2020 v hotelu Skalský … číst celé

Výsledky soutěže ZUČM- FLORA OLOMOUC, podzimní etapa (10/2019)

Košťálová zelenina: brokolice, odrůda BESTY, pěstitel ZELTR AGRO a.s. květák, odrůda FREEDOM, pěstitel AGROKOMPLEX OHŘE a.s., člen Odbytového družstva LITOZEL zelí, odrůda AMBROSIE, pěstitel … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Listopad 2019
Po Út St Čt So Ne
« Říj    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2019 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66