Celerová polévka na zahřátí

Je skvělá a přitom velmi snadná.

Na přípravu budete potřebovat:

celer, sušené houby, kmín, máslo, cibuli, vývar, sůl, koření

Postup přípravy receptu:celerová polévka

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky. Sušené houby namočíme na hodinu do studené vody a poté je s kmínem podusíme na másle. Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme ji s celerem na pánvi, poté přilijeme vodu nebo vývar a počkáme, až celer změkne. Směs rozmixujeme, přidáme sušené houby a dochutíme solí a kořením.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Pozvánka na festival zelí v Křimicích (09/2018)

Pozvánka na pátý ročník Festivalu zelí do Zelárny Lobkowicz, Plzeň – Křivice. Akce se koná 22.9. 2018 od 9:00 do 18:00. Podrobnosti naleznete na http://www.festivalzeli.cz/

Slavnosti cibule v Račeticích (09/2018)

Pozvánku naleznete ZDE! Těšíme se na vaši účast 🙂

starší aktuality »

Kalendář

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2018 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66